Як зекономити купу грошей при організації весілля


Як зекономити купу грошей при організації весілля


08.10.2014 р.

Весільний консультант розповів ТСН.ua, як можна зекономити купу грошей під час організації свята. Зекономити допоможуть друзі, зала з гарним декором та сукня на замовлення.

Дівчина Надія зекономити більше 10 тисяч гривень завдяки своїм друзям.

"Друзі нам дуже допомогли. Ді-джей – друг, фотограф – друг, ведучий – друг. Все було дуже весело та безкоштовно", - каже дівчина.

Замість ресторану молодята обрали будинок в Карпатах. "Котедж нам обійшовся всього у 2600 гривень на 30 гостей", - додала Надія.

А от дівчина Юлія зуміла зекономити на весільний сукні. Вона вирішила не купувати її у салоні, а пошити на замовлення. "Я навіть не уявляю, скільки б коштувала дизайнерська річ. Мені обійшлося десь 2500 гривень", - каже Юлія. Крім того, професійни консультант розкрив секрети економії на весіллі. Секрет перший - гуляти не в сезон та у будні дні - набагато дешевше.

"Можна зекономити десь 10%", - каже експерт.

Секрет другий - ресторан. Як кажуть, скупий палить двічі, тому шукайте ресторан з гарним декором, тоді можна зекономити на оформленні. А обираючи весільне меню, слід рахувати не кількість страв, а їхню вагу.

Ще одна порада: запрошуйте гостей слід не до РАЦСу, а одразу до місця святкування – так можна зекономити мінімум шість тисяч гривень на автівках для гостей.

А правильно обравши артистів, можна зекономити кілька тисяч гривень на шоу-програмі. "Не брати кавер-гурт, де 4-5 музикантів, а обрати одну солістку, яка буде набагато дешевшою", - каже консультант. Єдине на чому не радить економити - це фотограф та весільний тамада.




Залишити коментар



Ми щиро сподіваємось, що всі Ваші мрії ми втілимо у життя!