Як вибрати ресторан для весілля


03.06.2015 р.

Як вибрати ресторан для весілля

Сучасне весілля – це завжди ретельно підготовлене захід. Серед передвесільних клопотів завжди буде і завдання з вибору ресторану для проведення весілля. Щоб свято порадувало Вас і стало чудово приємним для гостей, пропонуємо слідувати декільком простим порадам.

Порада 1. Конкретизуйте в першу чергу кількість родичів, друзів і знайомих, з якими розділите радість події. Для цього необхідно обговорити питання спільно організаторам весілля з двох сторін (нареченого і нареченої). Кількість на перших порах може бути приблизною (30, 50, 100 і т.д.), але знати її треба, щоб відразу вирішити, яка місткість залу Вам буде необхідна.

Порада 2. Зорієнтуйтеся, в якому районі міста Ви будете вибирати ресторан для проведення весілля. При виборі враховуйте віддаленість від Загсу, чи є поруч паркінг для автомобілів, чи зможе там розвернутися лімузин, наявність поблизу готелів, чи є поруч фонтани, пам'ятники або парк, де можна здійснити прогулянки та влаштувати фотосесію.

Порада 3. Визначтеся, який інтер'єр буде відповідати тематиці вашого весілля - класика, ретро, хай-тек, національні мотиви, прованський стиль та ін. Зверніть увагу на меблі – столи, стільці. У жарку пору року особливо важливо наявність літньої тераси і кондиціонера. З'ясуйте, як прикрашають зал до весілля, попросіть фотографії. Подивіться, чи є достатньо місця для проведення конкурсів, ігор і танців. Ну а головне при виборі ресторану для проведення весілля - щоб Вам було комфортно і затишно перебувати там самим і зустрічати гостей.

Порада 4. Важливо ознайомитися з меню і якістю приготування їжі в кількох ресторанах. Відвідайте їх заздалегідь під виглядом звичайних гостей. Зверніть увагу, як вас зустріне метрдотель, як швидко і ввічливо обслужать офіціанти, продегустуйте страви на смак, зверніть увагу на їх естетичне оформлення.

Порада 5. Дізнайтеся вартість проведення весільного бенкету в кількох ресторанах. Уточніть вартість бенкетного меню на одну особу, музичного супроводу, тамади, обслуговування та інших обов'язкових платежів. Запишіть телефони адміністрації ресторанів і уточніть, чи вільний відповідний Вам зал на потрібну дату.

Порада 6. Вибравши відповідний Вам ресторан, необхідно вирушити на особисту зустріч з представником адміністрації для складання бенкетного меню і уточнення всіх нюансів проведення свята (час закриття ресторану, можливість використання свічок, хлопавок, конфетті, чи є місце для куріння, як будуть розставлені столи, де буде зберігатися весільний торт та багато іншого).

Порада 7. Заключним етапом буде внесення завдатку чи підписання паперового договору. Крім стандартних пунктів, зверніть увагу на наступне:

- визначення часу початку і закінчення банкету, а також додаткової вартості подовження часу перебування в ресторані;
- весільне меню із зазначенням кількості персон;
- список продуктів харчування, дозволених придбати на банкет самим;
- розмір оплати за обслуговування офіціантами;
- загальна сума, строки передоплати;
- вартість музичної та розважальної частини;
- сума застави і виплати неустойки за порушення умов договору;
- допустимий термін відмови від послуг закладу.

Сподіваємося, що Ви зробите вірний вибір ресторану для проведення весілля, і Ваш урочистий захід пройде в атмосфері радості, незабутніх моментів, насолоди вишуканою їжею і приємного проведення часу.

Також радимо прочитати:

- Як вибрати бенкетний зал для весілля
- Як вибрати ресторан для весільного банкету
- Розрахунок витрат на весілля
- Як розрахувати кількість алкоголю для весілля




Залишити коментар



Ми щиро сподіваємось, що всі Ваші мрії ми втілимо у життя!